Personeel

Koller viert vijftigjarig jubileum

Op 26 juni 2010 vierde Koller Transport het vijftigjarig jubileum, een prachtige mijlpaal. Ruim tweehonderd gasten waren aanwezig om samen met het voltallige personeel het glas te heffen. Binnen was de loods omgetoverd tot een feestruimte met uitstekende catering. Uiteraard was ook René Koller aanwezig, de voormalig directeur die het bedrijf uitbouwde van tweemanszaak tot volwaardig logistieke dienstverlener.

De festiviteiten begonnen ’s ochtends toen de huidige directie, Marinus van Burgsteden en Ingrid van Burgsteden-Koller, een prachtig glas in loodraam aangeboden kregen van het personeel. René Koller en zijn vrouw kregen later, na een speech van Marinus, twee schitterende fietsen aangeboden. Ook een verrassing was het spetterende optreden van fanfare St. Caecilia.

Kleine familiebedrijven zoals Koller Transport vormen voor een groot deel de ruggengraat van het Nederlandse wegtransport. Kleinere bedrijven kunnen ook kwetsbaar zijn, zeker in tijden van crisis. Klein zijn kan echter ook je kracht zijn. René Koller: “Je moet gezond blijven als bedrijf, of je dat nu met zestien auto’s doet of met 160. Misschien lukt dat zelfs beter met zestien”, aldus René. “Alles blijft overzichtelijk en je bent specialistisch want je bedient de kleinere bedrijven in de buurt”, zo vervolgt René. En vanuit die gedachte gaat Koller Transport op naar de volgende vijftig jaar.