Personeel

Mooie personeelsdag in de sneeuw

Ieder jaar organiseert de personeelsvereniging van Koller Transport een uitje. Dit jaar was het een extra bijzondere dag.

Niet alleen lag er op deze 26 januari een mooi pak sneeuw, ook de terrein-rijkunsten van het voltallige personeel werden danig op de proef gesteld. We waren te gast bij Omnivents in Valburg voor een dagje quad-rijden en 4WD Landrover-rijden. Het quad-rijden bleek een flinke uitdaging, vooral na de eerste – redelijk gemakkelijke rondjes over het quad-parcours. Wat volgde was namelijk een hindernisbaan met onder andere gladde bielzen, een heuse wip, een trap en een flink steile helling. Dit alles met goed gevolg bereden hebbende, werden we ‘losgelaten’ in het terrein om de zojuist opgedane kennis in de praktijk te brengen. Een prachtige ervaring waarbij slechts een enkele niet met name te noemen collega uit de bocht vloog.

Deel twee bestond uit terreinrijden in één van de Landrovers. Met goede aanwijzingen van de twee begeleiders was iedereen in staat deze prachtige voertuigen over de meest steile heuvels te krijgen, en door diepe met ijsbrokken gevulde plassen te rijden en de meest bizarre kuilen te overleven.

Uiteraard was er volop commentaar op het ‘rijgedrag’ van de collega’s, en de hilarische momenten ontbraken niet. Gelukkig hebben we ook de foto’s nog.