Personeel

25 jarige dienstverbanden

Op 5 juni 2010 is het 25 jarig jubileum gevierd van Erwin Koller. Hij is op 1 juni 1985 in dienst gekomen bij zijn vader René Koller, en is toen het chauffeurs vak ingerold.

Op 6 april 2013 hebben wij het 25 jarig jubileum van Jaap van Holland en Karel Kreijne gevierd samen met het personeel en familie van de jubilarissen.

Jaap is vanaf 28 maart 1988 in dienst bij Koller Transport en Karel vanaf 5 april dat jaar. Jaap heeft lange tijd op de vrachtwagen-aanhanger combinatie gereden. In 1997 is hij naar het magazijn/planning gegaan en vanaf 1998 is hij planner binnen ons bedrijf. Deze taak is binnen ons bedrijf veelomvattend. Inkoop van kantoormateriaal, beheer van apparatuur, aansturen van chauffeurs en magazijnmedewerkers, klantcontact en planning behoren tot zijn taken.

Karel heeft eerst op de zandauto gezeten, toen dit werk wegviel is hij op een bakwagen gekomen en heeft hij veel ritten gereden met airconditioningapparatuur. Later heeft hij een aantal jaren voor HP halffabrikaten gereden van de opslag naar de fabriek. Op dit moment rijd hij regelmatig een vaste avond route voor een van onze verladers.

Op 30 november 2013 heeft Hans Herlé zijn 25 dienstjaren volgemaakt en hebben we dit gevierd met personeel en familie. Hans heeft deze 25 jaar volgemaakt in twee termijnen.
Hans is begonnen op een bakwagen met het rijden van hema worsten in Amsterdam en omstreken. Toen de eerst trekker kwam werd Hans daar de chauffeur van.

Onder het genot van een hapje en drankje hebben we een speld en oorkonde uitgereikt aan onze jubilarissen. Zij zijn altijd zeer gemotiveerd en betrokken geweest bij ons bedrijf. Wij bedanken hen dan ook voor de jarenlange inzet voor Koller Transport B.V.

verbouwing tm 01-02-2014 107 verbouwing tm 01-02-2014 101  IMG_8813