Over ons

HISTORIE KOLLER TRANSPORT BV

Koller Transport bestaat al sinds 1946. Het is destijds begonnen als eenmansbedrijf, opgericht door de heer
C. Koller te Hoogland. De activiteiten in die tijd bestonden voornamelijk uit het lokale transport van zand, grind en vee. Nadat in 1960 zijn zoon René Koller het vakdiploma had behaald, werd het bedrijf officieel opgericht onder de naam “Fa. C. Koller & Zoon”.
Hierna werden de activiteiten door René langzaam verlegd naar de distributie van goederen in de Benelux. Met hard werken en veel inzet bouwde hij het bedrijf, inmiddels onder de naam René Koller Transport, in de loop der jaren uit.

In 1990 was de vestiging in Hoogland te klein geworden. Het bedrijf verhuisde naar industrieterrein Isselt in Amersfoort. In de nieuwe vestiging was er voldoende ruimte om ook op- en overslagfaciliteiten te verzorgen voor de opdrachtgevers.

In 2001 trad de derde generatie toe tot het familiebedrijf: Ingrid van Burgsteden-Koller en Marinus van Burgsteden. Eind 2005 is het bedrijf 100 meter verhuisd naar het huidige pand. De opslagcapaciteit is hiermee verruimd tot 6500 m2, waardoor nog beter aan de wensen van onze opdrachtgevers wordt voldaan.

Ons familiebedrijf heeft zich ontwikkeld van eenmansbedrijf tot volwaardig logistieke dienstverlener. Wat in de afgelopen 60 jaar echter niet is veranderd, is onze persoonlijke benadering, vakmanschap, flexibiliteit en service naar onze klanten.

KWALITEIT

Koller Transport BV wil klanten een constante kwaliteit leveren. Alle transport en warehousing voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen van onze klant. Goederen worden in overeenstemming met gemaakte afspraken opgehaald en afgeleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Betrouwbaar
Een gezonde bedrijfsvoering, lange historie, goed personeelsbeleid met laag verloop en lange relaties met klanten zorgen ervoor dat uw goederen met de juiste zorg en toewijding worden behandeld. De continuïteit op de lange termijn is gewaarborgd.

Flexibel
Door een platte organisatie met vaste mensen op vaste plaatsen zijn wij in staat om snel en slagvaardig te reageren op uw vragen. Goed overleg, flexibiliteit en creativiteit leiden tot de juiste oplossingen.

Kwaliteitsgericht
Onze medewerkers zijn goed opgeleid en krijgen vanuit onze organisatie de juiste instructies zodat wij uitstekend in staat zijn om uw goederen op de juiste wijze te behandelen. Hierdoor is de kans op manco’s en schades miniem.

Door het behaalde “Keurmerk Transport & Logistiek” voor transport, distributie, op- en overslag en warehousing hebben we een hoger kwaliteitsniveau bereikt. Het niveau wordt continu bewaakt en waar noodzakelijk verbeterd.

0
Opgericht
0
Medewerkers
0
Palletplaatsen
0
Vrachtwagens
WILT U MET ONS WERKEN?