Warehousing Amersfoort

In 1990 zijn wij begonnen met het aanbieden van opslag. Momenteel hebben en beheren wij in ons warehouse een grote diversiteit aan opgeslagen goederen. Wij verzorgen voor onze klanten voorraadbeheer, het samenstellen van orders en uiteraard het transport hiervan naar verladers of hun klanten.

Door onze flexibele organisatie, professionaliteit en betrokkenheid bij onze klanten, hebben wij dit weten uit te bouwen tot een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Op dit moment hebben wij de beschikking over een goed beveiligd warehouse van 6500 m2 voorzien van palletstellingen en goede laad- en losfaciliteiten. Hierdoor zijn wij in staat om snel en slagvaardig uw goederen te behandelen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen zo snel mogelijk bij u of uw klanten aangeleverd worden zonder tussenkomst van derden. Via onze WEBPORTAL heeft u 24/7 inzicht in de bij ons opgeslagen goederen, waar u zich ook bevind. Voorraden en mutaties zijn te downloaden in excel bestanden.
Door uitbesteding van uw warehouse-activiteiten aan Koller Transport heeft u een zorg minder en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Wilt u gebruik maken van onze opslag? Neem contact met ons op via 033-4637444.