Warehousing Amersfoort

In 1990 zijn wij begonnen met het aanbieden van opslag. Momenteel hebben en beheren wij in ons warehouse een grote diversiteit aan opgeslagen goederen. Wij verzorgen voor onze klanten voorraadbeheer, het samenstellen van orders en uiteraard het transport hiervan naar verladers of hun klanten.

Door onze flexibele organisatie, professionaliteit en betrokkenheid bij onze klanten, hebben wij dit weten uit te bouwen tot een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daarom hebben wij in 2022 besloten tot de bouw van een nieuw warehouse van 2500 m2. Deze moderne hal is 15 meter hoog en voorzien van vaste en verrijdbare stellingen.

Op dit moment hebben wij dan ook de beschikking over een goed ingericht en beveiligd warehouse van 6500 m2 voorzien van palletstellingen en goede laad- en losfaciliteiten met een capaciteit van ongeveer 12.000 palletplaatsen. Hierdoor zijn wij in staat om snel en slagvaardig uw goederen te behandelen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen zo snel mogelijk bij u of uw klanten aangeleverd worden zonder tussenkomst van derden. Via onze WEBPORTAL heeft u 24/7 inzicht in de bij ons opgeslagen goederen, waar u zich ook bevindt. Voorraden en mutaties zijn te downloaden in Excel bestanden.
Door uitbesteding van uw warehouse-activiteiten aan Koller Transport heeft u een zorg minder en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Uitbreiding warehouse

In 2022 heeft Koller Transport een nieuwe warehouse gebouwd van 2500 m2. Deze is aangebouwd aan de bestaande warehouse, waardoor alle goederen op één locatie opgeslagen kunnen worden.

Deze nieuwe en modern ingerichte warehouse is 15 meter hoog en voorzien van verrijdbare palletstellingen en vaste palletstellingen. Hierdoor hebben we een opslagcapaciteit van 9400 extra palletplaatsen kunnen realiseren. Door gebruik te maken van deze verrijdbare palletstellingen hebben we de mogelijkheid om veel meer pallets op te slaan t.o.v. vaste palletstellingen. We hebben hierdoor maximaal gebruik gemaakt van de schaarse beschikbare ruimte. Deze uitbreiding geeft ons nu de mogelijkheid om opslagfaciliteiten voor nieuwe klanten aan te bieden. Via scanning en toegang tot een portal is er altijd een kloppend overzicht van de goederen die in ons warehouse zijn opgeslagen. De hal is energiezuinig en door een goede isolatie en automatische ledverlichting.

Door deze uitbreiding hebben wij in de bestaande hal meer ruimte gekregen voor het laden en lossen van onze goederen, waardoor deze werkzaamheden efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Ook hebben wij 3 nieuwe docks gebouwd. Klik hieronder voor het nieuwsbericht.

Wilt u gebruik maken van onze opslag? Neem contact met ons op via 033-4637444.