MATERIEEL/WAGENPARK

Ieder jaar wordt er geïnvesteerd in nieuw materieel om het wagenpark modern te houden.  Inmiddels zijn er euro 6 motoren beschikbaar. Deze voertuigen zorgen voor nog minder uitstoot waardoor het milieu verder word ontzien. De komende jaren zullen we deze voertuigen verder integreren in ons wagenpark.

Koller Transport beschikt over een divers wagenpark bestaande uit trekkende eenheden van de merken Volvo, DAF en MAN. Door de veelzijdigheid van ons wagenpark zijn wij in staat om diverse soorten goederen te transporteren van onze klanten naar hun afnemers met een goede service en hoog kwaliteitsniveau. Als extra service voor onze klanten hebben we een transportbus die snel pakketten of pallets kan laden en bezorgen.

Modern materieel
Onze wagens zijn allen voorzien van een laad- en losklep waardoor onze chauffeurs op iedere locatie zelfstandig kunnen laden en lossen. Eén motorwagen trekt ook een aanhangwagen. Daarnaast beschikken wij over  trekkers die onze eigen opleggers trekken evenals die van een aantal opdrachtgevers.

Opleggers
Onze opleggervloot bestaat onder andere uit twee citytrailers. Door hun gestuurde as en laadklep kan er ook op moeilijker te bereiken locaties geladen en gelost worden. Verder hebben we tautliner-opleggers en kastentrailers van 13.60 meter lengte voor het vervoer van grotere volumes. Een aantal is voorzien van een laadklep, gestuurde assen en/of liftassen. Zij kunnen zowel van opzij als van boven geladen en gelost worden.

Transportbus
Als extra service voor onze klanten hebben we een transportbus met een laadvloer van ruim 3 meter. Hiermee kunnen we als er zich een calamiteit voordoet, snel pakketten of een aantal pallets laden en bezorgen.

Track and trace
Onze vrachtauto’s zijn voorzien van boordcomputers. Met dit ’track and trace’ systeem kunnen wij precies zien waar onze voertuigen zich bevinden. Onze klanten kunnen zo desgewenst actuele informatie over de status van hun lading krijgen, zoals het tijdstip van aflevering of de te verwachten afleveringstijd.