Personeel

Wij vinden ons personeel zeer belangrijk. Zij verzorgen het werk en dragen onze professionaliteit uit naar onze opdrachtgevers en hun klanten. Zij zijn ons visitekaartje en onze ambassadeurs. Door specifieke trainingen, opleidingen, het aansturen en het motiveren van onze medewerkers, is hun betrokkenheid bij ons bedrijf groot. Zij werken met veel plezier binnen ons bedrijf en dat vertaalt zich ook naar onze klanten. Regelmatig krijgen wij van hen positieve opmerkingen over onze medewerkers.

Binnen ons bedrijf is dan ook sprake van lange dienstverbanden. Hierdoor hebben onze medewerkers veel kennis en lange ervaring met de te vervoeren goederen en de specifieke wensen van klanten en afnemers, een groot pluspunt!

Werken bij Koller Transport

Door de omvang van ons familiebedrijf met ongeveer 30 medewerkers is er sprake van een goede, persoonlijke sfeer en gemoedelijke omgang met elkaar. Dit vertaalt zich naar gemotiveerde medewerkers en langdurige relaties. Desalniettemin zijn er medewerkers die met pensioen gaan of een andere werkomgeving ambiëren. Hierdoor ontstaan vacatures die vervuld dienen te worden.

Ons personeelsbestand bestaat naast planning en magazijn voornamelijk uit chauffeurs. Als er een vacature beschikbaar komt, kijken wij eerst naar de open sollicitaties die de afgelopen periode zijn binnengekomen.

Als u geïnteresseerd bent om bij Koller Transport te werken, vult u dan het open sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en stuur deze samen met uw C.V. op. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.